Direktlänk till inlägg 8 april 2008

BARBIE-BUSSARONG!

Av Huddinge Homies - 8 april 2008 16:09

På huddinge sjukhus får man bära blå eller vit bussarong, det är någon sorts regel och den följer alla. Om man tittar på sjukhusserier på TV är det inte alls lika strikt, där syns alltifrån lila till mintgröna utstyrslar. Som vanligt tycker man ju att det som händer i TV-rutan verkar lite häftigare än i verkliga livet. Jag antar att det är orsaken till att jag idag valde att klä mig i huddinges förmodligen enda rosa bussarong! I skrivande stund, åtta timmar senare, är jag fortfarande mycket nöjd med mitt val och kan varmt rekomendera alla er uppmärksamhetstörstande läkarstudenter som läser detta att prova en olikfärgad kreation. Bortsett från sneda blickar från äldrekursarna i kandisrummet är det en hit!


Förutom att  spegla mitt rosa jag i varenda blank yta jag passerat har jag tillsammans med min min grupp under dagen hunnit med att granska ett stort antal röntgenbilder, kollat levrar och bukspottskörtlar med ultraljud, satt PVK:s på varandra och sist men inte minst stuckit oss själva med sprutor i magen! Det är sån jäkla action på läkarlinjen sedan man kom ut på klinik - hinner ju knappt gå en dag mellan adrenalinpåslagen...

 
ANNONS
 
Ingen bild

Suzy

8 april 2008 17:24

Ooooo bilder finnes på denna vackra kreation, de lägges ut snarast hehe!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Huddinge Homies - 16 maj 2008 17:18

Eftersom ingen ska kunna anklaga oss för att sprida lögner och osanningar genom vårt oskyldiga bloggande måste jag säga emot föregående bloggare och berätta att EKG-förhöret faktiskt är ett riktigt förhör, dvs. ett sånt som man kan bli underkänd på. ...

Av Huddinge Homies - 15 maj 2008 18:09

När vi nu fått veta att man inte kan bli underkänd på måndagens klin fys förhör är jag rädd att en del av alla homies tappade lite av pluggmotivation. Eftersom piskan är borta presenterar jag istället en liten morot för alla er som funderar på social...

Av Huddinge Homies - 14 maj 2008 23:41

EKG-dyslexin har mildrats något under dagen. Mina bästa vänner är deltavågorna. En sådan innebär nämligen att man måste avbryta tolkningen och kan gå och fika istället. Jag kommer bara att ta emot patienter med deltavågor på min klinik. ...

Av Huddinge Homies - 14 maj 2008 23:08

Vi i Huddinge är inte bara brorsan och kompis med varandra, vi är jävligt bra på brännboll också! För dem som inte redan hört det är det dags för det stora brännbollsslaget på tisdag eftermiddag. Alla sjukhus möter alla och förhoppningsvis går Huddin...

Av Huddinge Homies - 14 maj 2008 17:40

Vi har en sådan fantastisk gemenskap ute på Huddinge. Det blir nämligen så när man hänger i förorten. Alla går nuförtiden under namn som "kompis" och "brorsan", och relationerna fördjupas var gång pendeln lämnar innerstan för att ta oss ut mot det ok...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Huddinge Homies med Blogkeen
Följ Huddinge Homies med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se