Direktlänk till inlägg 10 april 2008

Aboooo

Av Huddinge Homies - 10 april 2008 23:12

Det är bra att ha en blogg. Hjärtinfarkt (se KS-bloggen) skrämmer inte oss homies ett dugg eftersom vi fått svar på alla våra blodprover och vet att våra kolesterolvärden är bättre än Anna Skippers. Och så var det också helt fantastiskt att jag fick på papper att jag lider av anemi och har därmed rätt att försova mig och somna på föreläsningar så mycket jag bara vill, inte ens den strängaste proffesorn vill väl sparka på nån som redan ligger.


Vi har även fått sätta PVK på varandra. Jag ställde upp som frivillig försöksperson/visningsobjekt inför hela gruppen och fick som tack för besväret en kateter stucken utanför venen. Men det är synd att klaga för sen fick vi muffins och kakor. Jag tog så många jag förtjänade.


Sist men inte minst kan jag rapportera att Oscar idag följde i Angelas Barbie-bussarong-fotspår och var mycket stilig i en turkos, eller ska jag säga seafoam green så ni riktigt förstår hur stilig han var.. bilder kanske kommer. 


En sak till: I kaffemaskinen finns en dryck som heter mocochoco eller nåt liknande och den är väl lite som den där wienermelange eller va den heter. Dvs det kommer alla möjliga drycker ur alla hål. Vi kallar den numera opiat-abstinens, ni som kan er farmakologi vet varför. 
ANNONS
 
Nisse

Nisse

11 april 2008 14:38

Hej!

Jag håller på att skapa en länksamling på min hemsida för blivande läkarstudenter och tror att våra besökare kan ha intresse av att känna till den andra sidan.

Vore ni intresserade av en ömsesidig länkning, d.v.s att jag lägger till en länk till er blogg i min länksamling samtidigt som ni lägger till http://bli.medicinstudent.nu i er länklista ("Länkar")?

http://bli.medicinstudent.nu

 
Elin

Elin

11 april 2008 22:50

Mocochoco!? Det låter lyxigt! Jag väntar fortfarande på ett lämpligt tillfälle att ta charterbussen ner till er. Finns det varmvatten för en simpel själ som jag? Tepåsar har jag ju i väskan.

http://ks.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Huddinge Homies - 16 maj 2008 17:18

Eftersom ingen ska kunna anklaga oss för att sprida lögner och osanningar genom vårt oskyldiga bloggande måste jag säga emot föregående bloggare och berätta att EKG-förhöret faktiskt är ett riktigt förhör, dvs. ett sånt som man kan bli underkänd på. ...

Av Huddinge Homies - 15 maj 2008 18:09

När vi nu fått veta att man inte kan bli underkänd på måndagens klin fys förhör är jag rädd att en del av alla homies tappade lite av pluggmotivation. Eftersom piskan är borta presenterar jag istället en liten morot för alla er som funderar på social...

Av Huddinge Homies - 14 maj 2008 23:41

EKG-dyslexin har mildrats något under dagen. Mina bästa vänner är deltavågorna. En sådan innebär nämligen att man måste avbryta tolkningen och kan gå och fika istället. Jag kommer bara att ta emot patienter med deltavågor på min klinik. ...

Av Huddinge Homies - 14 maj 2008 23:08

Vi i Huddinge är inte bara brorsan och kompis med varandra, vi är jävligt bra på brännboll också! För dem som inte redan hört det är det dags för det stora brännbollsslaget på tisdag eftermiddag. Alla sjukhus möter alla och förhoppningsvis går Huddin...

Av Huddinge Homies - 14 maj 2008 17:40

Vi har en sådan fantastisk gemenskap ute på Huddinge. Det blir nämligen så när man hänger i förorten. Alla går nuförtiden under namn som "kompis" och "brorsan", och relationerna fördjupas var gång pendeln lämnar innerstan för att ta oss ut mot det ok...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Huddinge Homies med Blogkeen
Följ Huddinge Homies med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se