Direktlänk till inlägg 14 april 2008

Vardagsaction på sjukhuset

Av Huddinge Homies - 14 april 2008 00:24

Ja man ska ju verkligen inte vara känslig för blod eller rädd för nålar när man går på läkarprogrammet. Inte minst på grund av att vi själva måste utsättas för våra kursares skakiga händer. Då sker ju ibland olyckor.


Några timmar efter att en viss person hade satt en PVK på mig så drog jag av plåstret, och fick till min förfäran se att kärlet hade spruckit och utvecklats till ett stort hematom som säkert var tio cm långt och 1 cm på höjden. Fick senare höra att det var väldigt svårt att misslyckas med att sätta PVK på unga tjejer. Det är kul när man lyckas vara undantaget som bekräftar regeln.


Vem är den ansvariga undrar ni alla? Tyvärr tyvärr, jag låter ryktena sköta jobbet istället. Förmodligen har alla redan hört historien. Men med risk att förstöra någons framtida karriär så nämns inga namn. But you know who you are... :)Fotobevis!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Huddinge Homies - 16 maj 2008 17:18

Eftersom ingen ska kunna anklaga oss för att sprida lögner och osanningar genom vårt oskyldiga bloggande måste jag säga emot föregående bloggare och berätta att EKG-förhöret faktiskt är ett riktigt förhör, dvs. ett sånt som man kan bli underkänd på. ...

Av Huddinge Homies - 15 maj 2008 18:09

När vi nu fått veta att man inte kan bli underkänd på måndagens klin fys förhör är jag rädd att en del av alla homies tappade lite av pluggmotivation. Eftersom piskan är borta presenterar jag istället en liten morot för alla er som funderar på social...

Av Huddinge Homies - 14 maj 2008 23:41

EKG-dyslexin har mildrats något under dagen. Mina bästa vänner är deltavågorna. En sådan innebär nämligen att man måste avbryta tolkningen och kan gå och fika istället. Jag kommer bara att ta emot patienter med deltavågor på min klinik. ...

Av Huddinge Homies - 14 maj 2008 23:08

Vi i Huddinge är inte bara brorsan och kompis med varandra, vi är jävligt bra på brännboll också! För dem som inte redan hört det är det dags för det stora brännbollsslaget på tisdag eftermiddag. Alla sjukhus möter alla och förhoppningsvis går Huddin...

Av Huddinge Homies - 14 maj 2008 17:40

Vi har en sådan fantastisk gemenskap ute på Huddinge. Det blir nämligen så när man hänger i förorten. Alla går nuförtiden under namn som "kompis" och "brorsan", och relationerna fördjupas var gång pendeln lämnar innerstan för att ta oss ut mot det ok...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Huddinge Homies med Blogkeen
Följ Huddinge Homies med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se