Direktlänk till inlägg 14 april 2008

Gråa rör? Skämtar du? Fan va 90-tal!

Av Huddinge Homies - 14 april 2008 21:03

Var det någon som hörde talas om den svenska vård-krisen för ett tag sedan? Från Huddinge kan vi nu rapportera att den är avblåst! Eller hur ska man annars tolka att det läggs resurser på att anställa tre målare för att måla om samtliga rör nere i källaren? Det var absolut inget fel på rören innan och dessutom skulle ingen ha lagt märke till om det hade varit det eftersom dom sitter i taket av en korridor där man bara skyndar sig fram på väg till eller från omklädningsrummet.

 Nej, men va härligt att man äntligen tar kraft-tag mot den trista källarmiljön. Vore ju trist om inte sjukhusets nedre regioner kunde matcha övriga våningars färg- och konstsatsningar. Sen är det ju lite små-tråkigt att inte budgeten räcker till att höja sjuksköterskornas löner i år heller, men vaddå man måste ju faktiskt prioritera när det är kärva dagar. Välkomna på vernissage av dom nymålade rören, sjukhuset står för snittar och bubbel!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Huddinge Homies - 16 maj 2008 17:18

Eftersom ingen ska kunna anklaga oss för att sprida lögner och osanningar genom vårt oskyldiga bloggande måste jag säga emot föregående bloggare och berätta att EKG-förhöret faktiskt är ett riktigt förhör, dvs. ett sånt som man kan bli underkänd på. ...

Av Huddinge Homies - 15 maj 2008 18:09

När vi nu fått veta att man inte kan bli underkänd på måndagens klin fys förhör är jag rädd att en del av alla homies tappade lite av pluggmotivation. Eftersom piskan är borta presenterar jag istället en liten morot för alla er som funderar på social...

Av Huddinge Homies - 14 maj 2008 23:41

EKG-dyslexin har mildrats något under dagen. Mina bästa vänner är deltavågorna. En sådan innebär nämligen att man måste avbryta tolkningen och kan gå och fika istället. Jag kommer bara att ta emot patienter med deltavågor på min klinik. ...

Av Huddinge Homies - 14 maj 2008 23:08

Vi i Huddinge är inte bara brorsan och kompis med varandra, vi är jävligt bra på brännboll också! För dem som inte redan hört det är det dags för det stora brännbollsslaget på tisdag eftermiddag. Alla sjukhus möter alla och förhoppningsvis går Huddin...

Av Huddinge Homies - 14 maj 2008 17:40

Vi har en sådan fantastisk gemenskap ute på Huddinge. Det blir nämligen så när man hänger i förorten. Alla går nuförtiden under namn som "kompis" och "brorsan", och relationerna fördjupas var gång pendeln lämnar innerstan för att ta oss ut mot det ok...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Huddinge Homies med Blogkeen
Följ Huddinge Homies med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se