Direktlänk till inlägg 28 april 2008

CYKLA CYKLA CYKLA!!!

Av Huddinge Homies - 28 april 2008 23:30

Att klara eller inte klara 350 watt, det var frågan. I alla fall för Gustav som i en skara lata och ovilliga framstod som det självklara valet när det var dags för arbetsprov. Jag behöver nog inte tillägga att han klarade det med bravur, medan vi andra fick vår närvaro avprickad utan att så mycket som spänna minsta lilla muskelfibrill (Hannes illustrerar detta nedan). Vi i grupp 1 och 2 tackar ödmjukast för att vi slapp svettas i lånade shorts och dessutom läggas ut till allmän beskådan på world wide web.

/A 


 
ANNONS
 
Ingen bild

Elin

8 maj 2008 11:07

Det är roligt att se vem som skrivit vilket inlägg - vi kanske borde börja med det på KS-bloggen också? DS-gänget har varit på oss och klagat lite, vi funderade på att börja skriva under men vi inväntar fler olika skribenter, blir så tjatigt med nästan bara E och F, och enstaka H och M.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Huddinge Homies - 16 maj 2008 17:18

Eftersom ingen ska kunna anklaga oss för att sprida lögner och osanningar genom vårt oskyldiga bloggande måste jag säga emot föregående bloggare och berätta att EKG-förhöret faktiskt är ett riktigt förhör, dvs. ett sånt som man kan bli underkänd på. ...

Av Huddinge Homies - 15 maj 2008 18:09

När vi nu fått veta att man inte kan bli underkänd på måndagens klin fys förhör är jag rädd att en del av alla homies tappade lite av pluggmotivation. Eftersom piskan är borta presenterar jag istället en liten morot för alla er som funderar på social...

Av Huddinge Homies - 14 maj 2008 23:41

EKG-dyslexin har mildrats något under dagen. Mina bästa vänner är deltavågorna. En sådan innebär nämligen att man måste avbryta tolkningen och kan gå och fika istället. Jag kommer bara att ta emot patienter med deltavågor på min klinik. ...

Av Huddinge Homies - 14 maj 2008 23:08

Vi i Huddinge är inte bara brorsan och kompis med varandra, vi är jävligt bra på brännboll också! För dem som inte redan hört det är det dags för det stora brännbollsslaget på tisdag eftermiddag. Alla sjukhus möter alla och förhoppningsvis går Huddin...

Av Huddinge Homies - 14 maj 2008 17:40

Vi har en sådan fantastisk gemenskap ute på Huddinge. Det blir nämligen så när man hänger i förorten. Alla går nuförtiden under namn som "kompis" och "brorsan", och relationerna fördjupas var gång pendeln lämnar innerstan för att ta oss ut mot det ok...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Huddinge Homies med Blogkeen
Följ Huddinge Homies med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se